Ana içeriğe atla

Fazla Kilosu Olanların Tercih Etmesi Gereken Giyim Stili

Fazla kilolar hayatımızın her evresinde başımıza dert olmaktadır. Uyguladığımız zayıflama yöntemleri bazen işe yararken bazen yaramadığına tanıklık ettik. Fakat fazla kilonuzun olması şık ve zarif giyinmenize asla engel değildir. Eğer kilolu bir bayansanız öncelikle seçeceğiniz renkler önemlidir. Ve koyu renklerin sizi olduğunuzdan daha zayıf göstereceğinden emin olmalısınız. Bunun için olabildiğince siyah, koyu yeşil, bordo, lacivert gibi renkler tercih ederek zayıf algısı oluşturabilirsiniz. Renk tercihini doğru yaptıktan sonra sıra giyeceğiniz kıyafetlerin üzerindeki desenlere geldi. Desenler insanlar üzerinde farklı algılar oluşturmaktadır. Eğer daha zayıf görünmek istiyorsanız mutlaka küçük desenli kıyafetleri tercih etmeniz gerekir. Çünkü bunla küçük ve sık olduğu için kusurlarınızı örtecektir. Eğer büyük desenler seçmek gibi bir hata yaparsanız çok daha kilolu görüneceğinizi bilmelisiniz.

Deseni Küçük Kıyafetler Tercih Edin

Kıyafetin üzerindeki çizgiler de önemlidir. Birçok kadın çizgili kıyafetleri sever ama bu çizgiler eğer enine doğru ise hata yaptığınızı ve kilolu göründüğünüzü bilmelisiniz. Mutlaka boyuna çizgiler tercih ederek algıyı değiştirmelisiniz. Kilolu olan bölgenizi örtmek adına kıyafetler seçmelisiniz. Eğer bacaklarınızın kilolu olduğunu düşünüyorsanız diz altı ya da uzun etek giyerek hem şık bir görüntü oluşturabilir hem de kilolu olan bölgenizi kapatarak ilginin daha zarif yönlerinize çekilmesini sağlayabilirsiniz. Tek parça giyinmek yerini iki parça giyinerek hem şık bir kombin oluşturup hem de daha zarif görünebilirsiniz. Kilolu olmanız kıyafetlerinizde uyum sağlamayacağınızı, ya da kıyafetlerin size yakışmayacağını göstermez. Aksine eğer nerde ne giyeceğinizi biliyor ve doğru parçalar seçebiliyorsanız siz de kesinlikle şık ve zayıf görünebilirsiniz. Kadınsal konular: http://www.kadindevri.com/k/kadin/

Zayıf Görüneceğiniz Altın Tavsiyeler

Eğer basen bölgenizin ve kalçanızın fazla olduğunu düşünüyorsanız pantolon seçiminiz de bu konuda önemli olacaktır. Bununla ilgili size şöyle bir tavsiye verebiliriz. Mutlaka cepli pantolon almalısınız. Çünkü özellikle arkasında cebi olmayan pantolonlar kalçanızın daha büyük görünmesine sebep olur. Bu nedenle cepli pantolon alarak algıyı değiştirebilirsiniz.

Yorumlar